tiistai 19. toukokuuta 2015

Puuteriostoksilla

Mikä ihme siinäkin on, että aina kun löytyy hyvä kosmetiikkatuote ja sitä tottuu käyttämään, niin eikös tuote poistu markkinoilta tai siitä lanseerataan "paranneltu" versio, joka oikeasti on pilattu versio. Näin kävi minulle puuterin kanssa. Meikeissä olen vannoutunut Lumenen käyttäjä. Tykästyin vuosia sitten siihen sinisessä rasiassa olevaan puuteriin, jonka kannessa on kaunokirjoituksella L-kirjain. Ja yhtäkkiä sitä ei löytynytkään enää mistään...

Suurimman järkytyksen ja surun mentyä ohi kokosin itseni ja tepastelin lähimpään puotiin etsimään korvaavaa tuotetta. Lumene-hyllylle kuinkas muuten. Siellä huomioni kiinnitti CC Color Correcting Powder -niminen tuote. Rasia ei ollut ollenkaan sellainen, johon normaalisti ihastuisin, vähän sellaisen teini-maybellinen näköinen. Mutta tuotelupaus oli vakuuttava. Kuusi kohtaa, alkaen ihon värin tasoittamisesta kosteuttamiseen. Kaikki ihan oleellisia pointteja. Joten päätin kokeilla.

Puuteri on nyt ollut käytössä muutaman viikon, ja on kyllä ollut lupauksen mukainen. Hyvä pitävä väri, ja todellakaan ei kuivata ihoa samalla tavalla kuin useimmat muut puuterit. Sopii siis hyvin tällaiselle varhaisnelikymppiselle normaalin ihon omaavalle. Voin kyllä kuvitella, että muunkinlaiset ihotyypit voisivat tästä tykätä.

Mutta sitten se iso miinus. Puuterivippa. Minun mielestäni se on aivan järkyttävä. Siis ihan kuin tarkoituksella olisi kehitetty villasukan ja herkkusieniviipaleen välimuoto??? Paksu köntys, jolla ei mitenkään saa puuteria levitettyä nätisti kasvoille. Onneksi vippoja myydään irtotavarana, mutta olisihan se mukava, että kalliin meikkituotteen ostaessaan saisi myös toimivat lisäosat mukaan. Mur mur. Mutta joo... Lumene CC - puuteri on erinomainen tuote, kehitystä kaipaavassa paketissa.

Kaunoisin terveisin,
Nina

P.S. Hinta oli edullisin Prismassa, kun tein vertailua Citymarket-Prisma-Sokos -akselilla. Cittarissa kuitenkin näyttää olevan usein varsin hyviä Lumene -tarjouksia, jos on aikaa odotella. Olen toisinaan harmstrannut sieltä varastoonkin.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti