keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Ostokset Citymarketista 63,04 €

Heippa! Taas on shoppailtu. Ihan tarpeellisia ja järkeviä kylläkin, pääasiassa ruokaa ja lisäksi pari muuta juttua. Satuin vaan ilta pari sitten jämähtämään sohvalle mainoslehtisten äärelle ja totesin, että Cittarissahan on ihan kilpailukykyiset hinnat nykyään. Valion Hyvä Suomalainen Arkijugurtti oli 0,79 €/l, Viilis-viilit 4 prk 2 €. Retiisit 1€/nippu ja paprikat 2 €/kg. Pirkka-kermajuusto on ahvenanmaalaista, ja päiväystä oli ale-tarralla varustetussa paketissa vielä reilun viikon verran. Meillä menee juustoa aika reilusti, sekä leivän päällä että ruuanlaitossa, joten tuo mötikkä kuluu helposti. Mehut olivat 1 €/tlk. Normaalisti tuo mehu kait maksaa noin 1,79 € tai jotain sitä luokkaa kaupasta riippuen.

Broilerisuikaletta ostin 800g paketin. Se tuli edullisemmaksi kuin pienempi erä. Kypsennän tänään kaikki ja puolet menee pakkaseen. Lopuista valmistuu meille tänään päivälliseksi Kana-nuudeli-keittoa.

Kosmetiikkaakin ostin :) Lumenen Raspberry tuuheuttava ripsari oli 5,90 €, joten nappasin sen jemmaan. Ripsaria käytän joka päivä, joten pidän niitä varastossa aina 1-2 kpl, ja ostan siis hyvän tarjouksen nähdessäni. Tuo toinen Lumene on silmänympärysvoide, 5 €.

Ja vaatteita! Lapsoselle kahdet Lotta & Lassi-merkkiset college-housut. Nelivuotiaalla pojanvesselillä kuluu housunpolvia rikki sitä vauhtia, että uusia saa olla ostamassa koko ajan ja vaatteita ei todellakaan jää enää pienille sukulaisille perinnöksi samalla tavalla kuin aikaisemmin. College-housujen laadussa on muuten huomattavia eroja! Minun kokemuksen mukaan H&M on huonoin, pehmeä hötöpuuvilla menee heti puhki! KappAhl on vähän parempi, mutta jotenkin sielläkin on laatu vähän laskenut. Stadium on ollut positiivinen yllätys :) Mutta parhaimmaksi olen havainnut tämän Cittarin Lotta&Lassi -merkin. Sen huomaa jo rekillä housuja hypistellessä. Kangas on jotenkin napakan tuntuista ja hintaa noilla oli 9,99 €/kpl. (Minulla on monille tuotteille mielessä haamuraja mitä ne saavat maksaa, ja college-housujen haamuraja on kympin.)

Tässä kuva.




Kuitin mukaan alkuperäinen hinta tälle setille oli 73,02 € ja alennusten kanssa maksettavaa jäi 63,04 €. Eli sain ostokset noin 13,5 % listahintoja halvemmalla. Ihan ok mielestäni. Kyllä suunnitelmallisuus maksaa itsensä takaisin.

Terveisin,
Nina  


2 kommenttia:

  1. Onko paikkakunnallasi Tokmannia? Täällä Helsingissä ja Itiksessä on Tokmannissa edullisia Essencen meikkejä, esim. ripsari 4,10 €.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marjo ja kiitti vinkistä! Tokmanni löytyy, täytyypä testata Essenceä. Sitä on niin jämähtänyt Lumeneen, ettei ole juolahtanut ollenkaan mieleen vilkaista Tokmannin muita vaihtoehtoja :)

      Poista