tiistai 12. huhtikuuta 2016

Mitä alennuslipukkeille tapahtui ja kakkukahvit

Alennuslipukkeiden tarina jatkuu... Sea Lifen lipuista toinen on nyt lunastettu verkkokaupasta ja toinen käytetään kassalla. Me siis olemme lähiviikkoina todellakin menossa meren ihmeitä katsomaan! :) Hiukan helpottaa huomioiden, että juuri tänään työkaveri hehkutti Dubain matkaansa ja kertoi kauppakeskuksessa olevasta jostain jättiakvaariosta, jossa hait uiskentelivat. Että kiitti vaan Tanja, olipa kiva palata oman pulpetin ääreen naputtelemaan...

Sokoksen lipuke jäi käyttämättä. Vähän sieppaa, sillä olisin tarvinnut uusia semi-asiallisia  duunivaatteita. No, ensi kerralla sitten. Halosen 10 € pääsi käyttöön Puolison vaateostoksissa. Hänellä uusia työkuvioita ja niihin toki hyvä hankkia tamineita. Hän tekikin oivallisia löytöjä. Jos en ihan väärin muista, niin yksi vaatekappale oli ovh 149 €, alennusrekissä 30 €, ja siitä siis vielä se 10 € alennus... ja ko. vaatekappale sopi hänelle kuin nakutettu, niin värin, mallin kuin koonkin puolesta. Miehessäni on selvästi ainesta shoppailijaksi.

Plussaseteli taisi mennä ihan ruokaostoksiin ja hyvä niin. Hese-lipukkeet ovat voimassa vielä pitkään, ja niiden tiimoilta ei raportoitavaa.

Yksi uusi lipuke on myös jonottamassa käyttöönpääsyä, ehkä. Se olisi Ruutu+ palvelun 3 kuukauden ilmainen kokeilu. Minua houkuttaisi kovasti nähdä Mustien Leskien loput jaksot nopeutetulla aikataululla. Mutta täytyy nyt vielä miettiä. Kun näkee yhden jakson viikossa, säilyy mukava jännitys. Tiesittekö muuten, että tällaisia alennuskuponkejakin kaupitellaan huutonetissä ja torissa? Jos sinulla on käyttämättömiä alennuslippuja ja aikaa, niin niitä kannattaa yrittää myydä. Olen itse myynyt joskus ainakin ilmaiseksi saamiani messulippuja ihan hyvällä hinnalla, taisi olla kirjamessut... Samoin möin joskus työkavereille vanhenemassa olevia leffalippuja, ja hyöty oli molemminpuolinen.

Tänään oli työpaikallani Sikariportaan kokouksia, joihin oli tilattu jos jonkinnäköistä herkkua runsain määrin. Olikohan johdon assistentti tilatessaan ennakoinut, että leivoksia sekä feta-salaattia ja artesaanileipää riittäisi koko toimiston porukalle? Niin nimittäin siis kävi, eli oli hauskat iltapäiväkahvit ilmaisien tarjoilujen kera :) Minulle tämä oli kyllä ihan ilmainen päivällinen siinä samalla, sen verran salaattia tuli popsittua. (Kuva pixabay)

Eipä tässä kummempia tänään, nautitaan keväästä!

Nina

P.S. Puoliso on luvannut jossain vaiheessa tehdä auto-aiheisen vieraskynä-postauksen. Voin luvata, että jos huushollissasi on auto, se kannattaa lukea. Sen verran asiantunteva henkilö on kyseessä, vaikka omaani kehunkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti