tiistai 5. elokuuta 2014

Pähkinäsuklaan ystäville

Pähkinät maistuvat hyvälle ja ovat terveellisiä. Ja maksavat paljon. Muuta kuin maapähkinöitä ei taida saada alle 15 € / kg. Mutta kuinka ollakaan, kun pähkinöitä piilotetaan suklaalevyn sisään, ei se enää olekaan niin kallista. Mikähän vitsi siinäkin on?

Meidän L-kaupassa myydään 100 g hasselpähkinäsuklaalevyä hintaan 0,55 €. Varsin kilpailukykyinen hinta: kilohinnaksi tulee 5,50 €. Suklaalevyjä on useita eri variaatioita ja hinta sama, oli mukana pähkinöitä tai ei. Levyssä on 12 % pähkinää.

No niin, olen täten saanut aikaiseksi mielestäni aukottomat loogis-taloudelliset perusteet ostaa pähkinäsuklaata :) Jos sinun kotitaloudestasi löytyy niuho-nuukaileva puoliso, joka ei ymmärrä suklaaostoksia, suosittelen kokeilemaan tätä. Ja jos joku on laillani ottanut kahviherkuksi sokeripalat, niin jossain vaiheessa se raja niidenkin kanssa tulee vastaan. Pari kolme pakettia Sirkkua ja Pulmua... joo suklaata kiitos välillä! Tai siis niitä pähkinöitä, terveyssyistä tietenkin ;)

Lähdenkin tästä kauppaan, moooi!

Terveisin,
Nina

P.S. Selvyyden ja perhesovun vuoksi: Puolisoni ei ole niuho-nuukailija, vaan normaali (?) kuten minä. Suklaaostokset tehdään sovussa, mutta joskus voi tulla kommenttia siitä, että levy katoaa hänen mielestään vähän turhan nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti