tiistai 5. huhtikuuta 2016

Alennuslipukkeet jonossa

Hei taas täältä tarjousintoilijattaren tietokoneen ääreltä! Aina silloin tällöin eteen tupsahtaa alennus- ja pisteseteleitä, joiden käyttäminen vaikuttaa vaivan arvoiselta. Seteleiden organisoiminen vaan on vähän hankalaa. Jos ne ovat siististi jossain kansiossa tai lompakossa, en todellakaan muista niiden olemassa oloa enää arkistointia seuraavana päivänä :/ Nyt setelit on sijoitettu jääkaapin oveen magneettien avulla. Se toimii meillä muutenkin vähän niin kuin ilmoitustauluna. Laitan samalla tavalla esille reseptit, joita aion kokeilla ja Nelivuotiaan päiväkodista tulleet tiedotteet joulujuhlista sun muista.

Nyt on käyttöön pääsyä jonottamassa yksi Plussapisteseteli, Halosen 10 € lipuke, Sokoksen -30 % vaateosastolta ja Hesburgerin lipukesetti. Paras kaikista on kuitenkin Linnanmäen Sea Lifen alennusliput. Se on yleensä aika kallis paikka mielestäni. Aikuisten lippu noin 16 € ja lasten noin 12 €. Hinta vaihtelee sen mukaan ostaako liput netistä vai kassalta. Anyways, sain joku aika sitten äidiltäni lipukkeen, jolla lapsi pääsee maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Oltiin iloisia ja alettiin heti suunnitella tutustumisretkeä merenelävien luokse. Sitten tuli joku este ja retki peruuntui. Ja hyvä niin sillä, tadaa, sain vielä toisenkin lipukkeen sinne!!! Tämä oli Sokoksen 3+1-päiviltä saadussa vihkosessa, jossa oli myös tuo yllämainittu vaatealennus.

Tässä on ainesta jo laskelman tekemiseenkin. 2 aikuista ja 1 lapsi, normaalitaksa n. 2x16+12 = 44 €. Alennuslipukkeilla 16+8=24 €. Ihan huomattava ero! Tämä lämmittää mieltä erityisesti siksi, että olemme jo ennen näitä lipukkeita puhuneet, että olisi kiva mennä sinne pojan kanssa uudestaan. Käytiin nimittäin kerran silloin kun hän ei vielä osannut kunnolla puhua, ja osoitteli kaloja innoissaan ja hihkui "kaa, kaa!" (=kala, kala) ja "affe, affe!" (=ahvenia, ahvenia!)

Näihin iloisen odotuksen tunnelmiin, hyvää illanjatkoa toivottaen,
Nina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti