keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Shoppailin pojalle ja blogi-arvonta

Lapset senkun kasvaa, niinhän se on ja hyvä niin. Mitäpä huvia tässä arkielämässä muuten olisikaan, jos ei saisi silloin tällöin shoppailla uusia vaatteita pikkukaverille. Ja tällä kertaa olen ostanut myös ihan oikeita uusia, ei second handia pelkästään.


Kuvassa on kaksi pitkähihaista trikoopaitaa, molemmat Lindexistä. Poliisiautopaita oli heti mieleinen, uusi suosikki suorastaan. Se maksoi 9,90 €. Toinen, Maailman Vahvin Nalle -aiheinen, oli 14,95 €. Lindexissä Nalle tosin on brändätty nimelle Bamse. Ärsyttävän ulkomaalaista. Sitä se globaali kapitalismi teettää. Kohta kai meidän Muumikin on Moomin. En hyväksy.

Ja joo ei hyväksynyt Kolmivuotiaskaan. Hän ryhtyi rivakasti pistämään hanttiin, kun yritin pukea Bamse-paitaa hänelle ja nyyhki epätoivoissaan, että ei tota, ei näytä hyvältä :'( Minusta tuo paita on ihana, enkä ymmärrä hänen vastahakoisuuttaan ollenkaan. Mutta enhän voi lastani kiusata epämieluisilla vaatteilla, joten Bamse-paita siirrettiin uuteen käyttöön. Ja uusi käyttö on - tadaa - tämän blogin ensimmäinen arvonta! :) Voit osallistua laittamalla viestin kommenttikenttään tai sähköpostitse nuukanina@luukku.com, viimeistään sunnuntaina 29.3. Ilmoitan voittajan ensi viikon alussa ja jos ei ihmeitä tapahdu, palkinto ehtii postitse perille pääsiäiseksi. Palkintona siis kuvan Bamse-paita, koko104 cm, käyttöönottopesty 60 C:ssa tuoksuttomalla pesuaineella.

Keskimmäisenä oleva musta fleece-takki on second handia ja shoppailin ihan omista varastoista. Se on ostettu Puolison kaverin perheeltä pari vuotta sitten muutamalla eurolla. Näyttää olevan KappAhlin mallistoa, mutta kuten sanottua, ainakin pari vuotta vanha, joten samanlaista tuskin on enää myynnissä. Sitä ei ole muuten vielä sovitettu - toivottavasti se sentään kelpaa pikkuherralle ;)

Onnea arvontaan ja aurinkoista viikkoa!

Terkuin,
Nina

15 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Söötti paita, mun pojalle! Eli mukana arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meille kelpaa. Mukana ollaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana paita. Arvonnassa mukana. Sofia

  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. meille olisi sopivan kokoinen :)
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan. :) Itselläni ei lapsia ole, mutta paita on ihana ja se olisi kiva antaa ystävän lapselle lahjaksi!

  VastaaPoista
 7. Mun mielestäkin tuo on aivan ihana, ehdottomasti siis mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Meidän poju vois tykätä Bamsesta, ainakin dvd on tosi mieluinen. Minustakin se on kyllä. Maailman vahvin nalle. :) Mukaan siis arvontaan.

  ellujaveku at hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Oi, söpö paita. Kyllä kelpais. <3 hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Bamsehan on tosi söpö tyyppi. Mieluusti mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukaan kivaan arvontaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Bamse on meillä oikein suosikki ja kokokin olisi hyvä.
  Ilolla siis arvonnassa mukana.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Osallistunt! :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa :) millakko ( at ) gmail.com

  VastaaPoista