maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ilmaista joogaopetusta netissä, ja muutakin jumppaa

Hei! Sanon nyt heti ensialkuun ihan suoraan, että tämä on mainospala. Liityin joskus aikoja sitten Buzzador-nimisen firman listoille, mikä tarkoittaa että voin liittyä mainoskampanjoihin ja toitottaa  jotain tuotetta kavereille, facebookissa, muussa somessa tai blogissa. Tähän asti kaikki kamppikset ovat olleet minun mielestäni sellaisia, etten ole viitsinyt vaivautua. Oikeasti, miksi mainostaisin tässä koko lukijakunnalle jotain säilykelihapullia, jos saan palkkioksi yhden tölkin kyseistä tuotetta? Ei kiinnosta.

Paitsi nyt. Kyseessä on Yoogaia -niminen verkossa toimiva joogakoulu. Normaalisti palvelua voi  kokeilla viikon ajan ilmaiseksi. Osoite on yoogaia.com ja tässä kampanjakoodi, jolla saa kahden viikon ilmaisen kokeilujakson: YOOGAIATRIAL2015.  

Palvelussa on livetunteja, eli sinne ilmoittaudutaan samoin kuin normaaleillekin jumppatunneille. Webbikameran avulla on mahdollista myös itse näkyä opettajalle, niin että ope voi opastaa henkilökohtaisesti ja korjata asentoja. Tunteja voi myös katsoa jälkikäteen.

Opetusta tulee Suomen lisäksi Lontoon ja Hong Kongin studioilta englanninkielisenä. Joitain tunteja oli ihan aamuyölläkin, joten vuorotyöläisellekin löytyy treenejä.

Se on sitä nykyaikaa.

Minä hyödyn tästä sen, että saan hiukan tuotakin pidemmän ilmaisen kokeilujakson. Olen tästä mahdollisuudesta oikeasti ihan iloinen, sillä olin ajatellut kokeilla tätä palvelua muutenkin. Kun tässä pikkupojan arkiyksinhuoltajana pyörittää taloutta ja töissäkin käy, niin se treeniaika on vähän niinkuin rajallista. Onneksi nappula menee jo kahdeksan pintaan nukkumaan, niin pystyn hyvin joogailemaan vielä illalla. Sen verran ryhtiä puuttuu, että en yleensä jaksa omatoimisesti jumppailla täällä. Joten tuo Yoogaian ryhmätunnille ilmoittautuminen voisi olla minulle se ratkaiseva juttu jolla saan itseni irti sohvasta vielä illalla!

Terveisin,
Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti