keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Saiturin Pörssin ostoksia

Hei!

Tässä tämänpäiväisiä löytöjä Saiturin Pörssistä. Muuton jälkeen on tullut käytyä siellä harmillisen harvoin, joten tänään hengailin siellä oikein ajan kanssa  tutkimassa hyllyjen tarjontaa. Kaikkea kivaa ja hyödyllistä löytyikin jälleen kerran.

Kertakäyttösadetakit, myös lastenversio (löytö, ei ole joka huoltsikalla tarjolla!) sekä pojan lippis (1€) lähtevät mökille pahan päivän varaksi. Siellä jos lippis häviää niin uutta pitää lähteä hakemaan kirkonkylältä pidemmän automatkan päästä, joten edullinen varalippis on tarpeen.

Nämä myös olivat superedullisia:
Herbinan dödöt tarjouksessa 1€/kpl. Pastillit 0,29€ koska pvm. Mutta eihän kurkkupastillit oikeasti vanhene, nehän ovat lähes pelkkää sokeria. Sporttisukat 1€.

Lapsen hammasharja ja oma shampoo ihan pikaiseen tarpeeseen. Saiturissa on muuten ihan huippuedullisia lasten hammasharjoja, olikohan se 0,69€ tai jtn sitä luokkaa. Tuo Colgate oli kyllä vähän kalliimpi, mutta tykkään sen merkin harjoista eniten... johonkin pitää nuukailijankin satsata ;) Olen ostanut kyllä niitä halpisharjojakin, ja ihan hyvin ovat toimineet mummolakäytössä ja välillä kotonakin.

Me ollaan lähdössä auton kanssa lomareissuun: reittisuunnitelmana Turku-Ahvenanmaa-Ruotsin rannikko-Suomen Lappi. Ajateltiin ottaa retkikeitin ja tehdä mahdollisuuksien mukaan itse ruokia kivoilla taukopaikoilla. Lihapullat,  nuudelit ja pikakahvi ovat siihen tarkoitukseen. Tikka Masala-kastike käytetään ehkä kuitenkin kotona, se oli 1,49€ ja mielestäni ihan kohtuuhintainen sekin.

Pyykkiaine on menossa äidilleni, joka hoitaa kullannuppua kun minä shoppailen. Kasvi ja servettiteline kuvausrekvisiittaa (kuulostaapa hienolta...) :) Koko lysti maksoi 32,40€.

Kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa Bloggerin sovelluksen kautta, joten jos tämä näyttää jotenkin oudolta tai erilaiselta kuin yleensä, siinä selitys.

Iloista päivänjatkoa!

Terveisin,
Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti