perjantai 21. marraskuuta 2014

Kävin shoppailemassa Saiturin Pörssissä

Blogeissa ja youtube-kanavissa näkee jatkuvasti ostosten esittelyjä. Kiinnostaakohan tällaisen nuukailijan ostokset oikeasti ketään? No esittelen kuitenkin :D Kävin lempikaupassani Saiturin Pörssissä. (Minulle ei muuten makseta ko.kauppaketjun mainostamisesta mitään enkä minä tai läheiseni ole siellä töissä tai omistajana)

Saiturin Pörssi on imagoltaan halpakauppa. Samaa tyyliä kuin Tarjoustalot ja muut halpis-sekatavarakaupat. Paitsi että Saiturin Pörssi on minun kokemuksen mukaan oikeasti edullinen. Tarkkoja hintavertailuja tehneenä tohdin näin sanoa. Se on perheyritys, joka nettisivujensa mukaan aidosti palvelee asiakkaita. Itse en juurikaan myyjiä yleensä vaivaa, mutta Puolisoni on sitäkin aktiivisempi. Nyt kun olen vuoden ympäripuhumisen jälkeen saanut hänet käännytettyä saiturinpörssiläiseksi, hän ravaa siellä vähän väliä ja raportoi reissuistaan. Kertomukset ovat aina positiivia :) Henkilökunta on lupauksen mukaisesti asiantuntevaa ja ystävällistä. Myyjät tietävät, missä mitäkin on, ja löytävät nopeasti varastosta lisää, jos hyllyssä on jotain liian vähän. Kauppa saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa kaoottiselta, joten palvelua kannattaa pyytää, jos ei itse jaksa tutkia hyllyjä. 

Tässä nämä minun tämänkertaiset ostokset. Kuitti on valitettavasti ehtinyt jo päätyä roskikseen, mutta osan hinnoista muistan vielä.



Monivitamiineja. Kappalehinta oli muistaakseni alle 10 cnt. Kävin samalla reissulla apteekissa, ja sen muistan, että siellä olisi ollut kalliimpaa. Purkkia ei ole vielä korkattu, joten en voi sanoa mausta tai tehosta mitään, mutta päiväystä riittää 9/2015 saakka.
Vellitutteja. Kaksvuotias juo vielä illalla unimaitoa tai velliä tuttipullosta. (Voi kiesus mikä lasku tulee, jos joudumme tämän takia hampaidenoikomishoitoon myöhemmin :/ Päivällä hän juo kyllä mukista). Hinnasta ei ole enää muistikuvaa.
SodaStream, special edition, josta tulee 18 litraa juomaa, muistaakseni 6,90€. Huomattavasti edullisempi siis kuin normaalikokoinen pullo. Ei kuitenkaan yhtä edullinen kuin esanssitipoilla tehty makuvesi, josta kirjoittelin aikaisemmin.
Nelli-roskapusseja. Tarjouksessa 4 pakettia 2 €. Halpaa, mutta tätä en voi kaikille suositella. Pussit olivat todella hötöjä. Ne eivät kestä tuhtia lastia talousroskaa. Mutta paperikorissa ovat ok. Tai esim. biojäteroskikseen biojätepussin alle suojuspussiksi. Näitä en kuitenkaan aio ostaa uudestaan. (Parhaat roskapussit löytyvät S-kaupoista: paketti, jossa on sininen ja vihreä rulla samassa. Ovat kestäviä ja edullisia. Ja läpikuultaviin pusseihin voi esim. matkalaukkuun pakata kaikenlaista, ja heti näkee mitä missäkin on.)
Maailman ihanimmat pehmosukat. Väri hehkuva pinkki, joka häätää syksyn harmauden pois. Muitakin kirkkaita värejä oli. Materiaali oli jotain ihan käsittämättömän pehmoista. Näitä sukkia ei haluaisi ottaa jalasta pois ollenkaan :) Hinta 1,95 €.
Kumihanskat. Ohuehkot, mutta ovat osoittautuneet kestäviksi. Ohuemmalla hanskalla saa myös hiukan paremman tuntuman siihen, mitä on tekemässä tai käsittelemässä, joten ei paha. Hinta 1,25€.
WC-kukka. Ympäristömerkillä varustettu tuote alle kahdella eurolla. Ihan hyvin puhdistaa. Ainakin paremmin kuin Lidlin vastaavat omat merkit.

Saiturin Pörssien valikoimasta voin vielä nostaa esille muutaman tuoteryhmän, joita ei tällä ostoskierroksella tarttunut mukaan.

Mausteet: isoja kanistereita ja pieniä pusseja. Meidän keittiöstä loppui joku aika sitten meirami. Puoliso kävi lähikaupassa, mutta ei suostunut ostamaan sitä, koska kilohinta oli jotain 150 €. Oltiin ilman. Minä ostin myöhemmin Prismasta, ja olin sillä hetkellä ihan fiiliksissä, kun kilohinta oli "vain" 112 €. Fiilis latistui jonkin verran, kun myöhemmin samalla viikolla huomasin, että Saiturin Pörssissä olisi ollut sitä kilohintaan 32 €. (Kyseessä tosin se iso kanisteri. Pieni pussi olisi ollut muistaakseni jotain 70 €/kg luokkaa.)

Karkit ja herkut: Edullisia tarjouseriä. Usein niissä on viimeiset myyntipäivät lähellä, mutta ei aina. Ja ihan viimeisillä päivillä tai jopa yli menneitä myydään ihan superhalvalla. Joskus oli esim. laatikko 24 kpl Dumle-donitseja 1 € (siis koko laatikko yhdellä eurolla).

Juomat: Puoliso tykkää tummasta oluesta. Sitä on ollut välillä hätkähdyttävän edullisesti, samoin siideriä erilaisia tarjouseriä, ihan kuranttia kamaa. En nyt kerro enempää, ettei blogini joudu huonoon valoon viinaksien mainostamisen johdosta. Ja limsoja, mehuja ja limutiivisteitä on tietysti myös :)

Asusteet: Olen nähnyt vaihtelevia tarjouksia käsineistä, mutta en ole vielä ehtinyt ostamaan. Esim. naisten nahkasormikkaita 2,95€, naisten ja miesten narkarukkasia lämpimällä vuorella alle 10 €, en muista enää tarkkaa hintaa. Lasten sukkia 1 €. Näitä ostin joskus silloin kun Kaksvuotias oli vasta yksvuotias. Olivat ihan samoja sukkia kuin muuallakin, voin suositella.

Miinuspuolena täytyy sanoa, että Saiturin Pörssin myymälöitä on vain Etelä-Suomessa. Ainakin Helsingissä, Vantaalla ja Järvenpäässä. Verkkokauppaa ei ole, mutta nettisivut löytyy www.saiturinporssi.fi ja sitä kautta voi tilata sähköisen esitteen viikottaisista tarjouksista.

Antoisia löytöretkiä!

Terveisin,
Nina

P.S. Teksteissäni en mainosta mitään. Kaikki mielipiteet ovat omiani, tuotteet ja palvelut itse ostettuja tai läheisiltä lahjaksi saatuja ilman maínostarkoitusta. MUTTA. Aion sijoittaa jossain vaiheessa jonkun mainosbannerin tai pari tänne blogiani koristamaan. Jospa hiukan lisätuloja saisi. Käsittääkseni noilla Google Adsense -mainoksilla ei kauheasti pääse rikastumaan, joten työnantajani ei tarvitse pähkähkäillä, olenko lopettamassa päivätyöni blogitulojen turvin. Mutta jos vaikka jonkun kahvipullan tai peräti lounaan työpaikkaravintolassa saisi kustannettua, se olisi mukavaa :)

3 kommenttia:

  1. hyvät ostokset olit ostannut .Kyllä nykyää kannattaa säästä .Mikä kokoiset noi kumikäsineesi ovat ei oo pahan hintaisetkaan.Hyvä bloki sinulla kiva lukee tee joskus kuvien kera kun siivoat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kumihanskat ovat kokoa M. Pistetään korvan taakse tuo siivousasia.

      Poista
  2. juu pistähän korvan taaksesi .Hyvää uutta vuotta sinullekkin.Tää on hyvä blogi jään seuraan sinun juttujasi . Ota sit jos teet siivous juttus nii hanskoistaki kuvii.Tsempiä blogi kirjotuksiisi..

    VastaaPoista