perjantai 31. heinäkuuta 2015

Investointi aurinkolaseihin

Heippa pitkästä aikaa! Hengissä ollaan ja lomakin jo pääosin vietetty. Auringosta ei ole liikaa tänä kesänä tarvinut kärsiä, mutta ajattelinpa kuitenkin esitellä aurinkolasini, ja yhden läheltä liippaavan tarjouksen siinä sivussa.


Aurinkolasini ovat Polaroid-merkkiset ja ostin ne muistaakseni jo kolme vuotta sitten. Näiden juju on, että niitä pidetään tavallisten silmälasien päällä. Eli voit ostaa uusia rillejä ja silti käyttää samoja aurinkolaseja. Ei tarvita aina uusia klipsejä jokaisten silmälasien kaveriksi. Eikä aurinkolaseja vahvuuksilla. Näitä pystyy käyttämään myös ilman silmälaseja, jos niin haluaa. Tuntuvat vähän kyllä tönköiltä, mutta itse en nykyään piilareita käytä, joten asia ei ole ajankohtainen.

Ostopaikka on jo unohtunut, joku optikkoliike se oli, ehkä Nissen tai Instru. Hinnan sensijaan muistan, se oli 55 €. Suunnittelin silloin, että jos käytän näitä 10 vuotta, hintaa kertyy 5,50 € / kesä (ja tarviihan näitä joskus talvellakin!) Hyvin kilpailukykyinen hinta markettilaseihin verrattuna.

Olen käyttänyt näitä nyt kolme vuotta ahkerasti, ja ovat edelleen priimakunnossa. Linsseissä ei ole naarmuja, vaikka lasit ovatkin muutaman kerran pudonneet lattialle ja kulkeneet välillä taskussa ilman koteloa... Kerran Kolmivuotias - silloinen Yksvuotias - kiskaisi ne lattialle niin vauhdikkaasti, että toinen linssi irtosi. Sillä hetkellä harmitti vietävästi! Harkitsin niiden viemistä optikkoliikkeeseen korjattavaksi. Lopulta kuitenkin yritin itse korjata niitä, ja linssi loksahtikin ihan sujuvasti takaisin kehykseen!

Tarjous, josta mainitsin, osui silmääni Helsingissä Vuosaaren Columbuksen Instrun edessä. Kyltin mukaan silmälasien päällä pidettävät aurinkolasit 29 €. Joten jos innostuit, niin kannattaa tsekata pikaisesti Instrun tarjous. En yhtään tiedä onko se vain tämän myymälän vaiko koko ketjun, ja kauanko se jatkuu, mutta netistä tai lähimmästä myymälästähän tuo selvinnee.

Toivotaan aurinkoa viikonloppuumme!

Heinäterkuin,
Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti