perjantai 29. joulukuuta 2017

Löysin Lidl Outletin!!!

Hei vaan herrasväki!

Lähdin ihan muilla asioilla Vantaan Tammistoon ostoksille. Jos et ole paikkakuntalaisia, niin Tammisto siis on ostosalue, jossa on isoja kauppoja ja monien liikkeiden outlet-myymälöitä. Julkisilla sinne pääsee ainakin keskustasta ja Helsingin Malmilta, mutta alue sinänsä on laaja ja levällään, joten varaudu kunnon kävelykengillä. Autoilijoille alue on helpompi. 

Tavoitteena oli löytää piha- ja puutarhavehkeitä kesää ajatellen Bauhausista tai Hong Kongista sekä joulukuusen latvatähti alesta. Tähteä ei löytynyt eikä koko Honkkaria, josta siis on Tammistossa nähtävästi vain joku puutarhamyymälä kesäaikaan. Eipä hätiä mitiä, olen säästänyt joululahjojen komeimmat kultakäärepaperit ja mietin ja etsin askarteluideoita sitä tähteä varten. Säästöä syntyy kun tekee itse :) 

Ajaessamme Lidlin ohi kiinnitin huomiota punaisiin tarroihin ikkunoissa. Niissä luki OUTLET. Siis Lidlin Outlet?! En ollut moisesta kuullutkaan,  mutta kiinnostuin välittömästi. Sinne siis! 

Liike on ruokakaupasta erillinen mutta saman parkkipaikan yhteydessä. Myymälä on varsin varastomainen, mutta selkeä. Tavarat ovat laareissa ja useimmat on hinnoiteltu erivärisillä tarroilla niin, että tarran väri kertoo hinnan. Värien selitykset ovat seinällä helposti nähtävissä. Valikoima näyttää olevan muista myymälöistä myymättä jäänyttä käyttötavaraa. Ei elintarvikkeita. Alennukset ovat pikaisesti arvioituna 50—75% luokkaa, mikä Lidlin edullisista lähtöhinnoista johtaa varsin edulliseen lopputulokseen. Vaatteita ja urheiluvaatteita on paljon. Lasten vuorelliset sadevaatteet olisivat erinomainen ostos (meillä on jo tarpeelliset varusteet ja isompaakin kokoa varastossa odottamassa, niin en ostanut). Paperitavaraa, erityisesti joulu- ja halloween-teemaista, saisi hamstrattua hyvään hintaan. Keittiötavaraa ja työkaluja on myös. 

Yhden mieltä lämmittävän löydön tein! Kesällä katselin meidän Lidlissä istuintyynyjä parvekkeelle. Jäin miettimään asiaa ja seuraavalla kerralla niitä ei enää ollut! Kyllä kismitti. Ja nyt täällä Outletissa oli niitä tyynyjä, juuri se kaksi kappaletta ihan kuin minua odottamassa. Oikeesti, onnenpotku, jouluyllätys! Pienestä voi ihminen onnellistua :) 

Näihin tunnelmiin, 
Nina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti