torstai 16. maaliskuuta 2017

Edulliset meikkiostokset Cittarista

Hei,

Kävin Citymarketissa ja yllätyin iloisesti, Lumenen tuotteita oli jälleen kerran hyvässä alessa. Tosin Cittarissa on yleensä aina jotain Lumenea tarjouksessa, joten sen ei pitäisi enää yllättää. Nappasin mukaani jemmaan puuterin, käytän CC-puuteria sävy Light/Medium, joka sopii vaalealle talvi-iholle mainiosti. Lisäksi otin testiin kokonaan uuden tuotteen: Blueberry Eyebrow Shaping Wax. Elikkäs kulmakarvameikki.

En ole koskaan värjännyt enkä maalaillut kulmiani, joten tämä on sopivan vaalea ja hillitty sävy aloittelijalle. Minun nuoruudessani muoti oli niin paljon luonnollisempaa, vai kultaako aika kenties muistot, mutta aikaisemmin ei olisi tullut mieleenkään ostaa jotain tällaista. Nyt kuitenkin Instagramia ja mitä-näitä-nyt-on-kanavia seuratessa on tullut selvääkin selvemmäksi, että laitetut kulmat ovat SE juttu kasvojen ilmeen luomisessa. En nyt ole ihan varauksettoman ihastunut tähän ajatukseen. En myöskään ihan välttämättä halua uutta pikkutekemistä aamutoimiini, mutta sain tän hei halvalla! :D



Puuteri maksoi 10,90 € (norm.15,90 €) ja kulmavaha 5,00 € (norm. 9,50 €).

Nyt kannattaa nauttia säästä, ainakin meillä täällä Etelä-Suomessa aurinkoa ja kevättä piisaa. Huomenna sen sijaan on tiedossa räntää ja pikku-ukkoja :O Aurinkoista päivänjatkoa!

Terveisin,
Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti