perjantai 31. maaliskuuta 2017

Uudet kengät Aleksi 13 ShopBailut-päiviltä

Hello!

Satuinpa palloilemaan Vantaan Jumbossa, ja jo kauas käytävälle näkyivät Aleksi 13:n punaiset alennusmyyntipäivien kyltit. Koska olin kenkäostoksilla jokatapauksessa niin ilman muuta suuntasin sinne. Ja sen kannatti. Minulla oli ihan selkeä tavoite mitä kenkiä olin metsästämässä. Mustat. Mukavat kuin lenkkarit, mutta ei lenkkarin näköiset. Siistiin kaupunkipukeutumiseen taipuvat, mutta kuitenkin rento yleisilme. Välikauteen. Riittävästi jalkaa suojaavat, eli hiukan korkeampi pohja, jonkin verran kosteudensietoa, ja jalkapöydän päältä umpinaiset. Helppo pukea, ei solmittavia nauhoja. Edulliset. Ja siis ensisijaisesti mukavat.

Eipä minun tarvinnut siellä montaa minuuttia hyllyjen välillä seikkailla, kun Täydellinen Pari löytyi. Kaikki yllä luetellut kriteerit täyttyivät! Ovh olisi ollut 49,95 €. Ale -60 % jälkeen maksettavaksi jäi 19,98 €. Kortilla kun maksoin, niin en hävinnyt edes sitä 2 snt mitä pyöristys kahteen kymppiin olisi tehnyt - hah!

Tämä oli viimeinen pari kokoa 38, mutta 37 oli runsaasti jäljellä ja useampia 39-40. Siitä isompia en valitettavasti muista, kun ei tullut sillä hetkellä asiaa huomioitua. Siellä oli samassa hintakategoriassa -60% alennuksella monia muitakin malleja. Joten jos kenkäostokset ovat ajankohtaisia niin nyt olisi tilaisuus. Itse luotan Aleksin laatuun. Olen ostanut sieltä aikaisemminkin edullisesti ihan kohtuullisia tuotteita. Tokihan parin kympin kengät eivät ole sama asia kuin kahden sadan kengät, mutta eipä sitä kai kukaan odotakaan.

Aikaisemmassa liikuntapostauksessani kerroin, että olen ruvennut käymään ahkerasti kävelylenkeillä. Useimmiten kävelen luonnossa, mutta välillä on kiva kierrellä myös kaupungin pikkukatuja. Nyt voin tehdä näitä lenkkejä hillitysti pukeutuneena. Varsinaiset kävelylenkkarini kun ovat värikkään pinkit.

Tässä kuva kengistä. Päällyskangas on siinä vähän lörpällään, mutta käytössä se asettuu tyköistuvasti ja siististi jalkapöydän päälle. 
Virkistäviä kevätulkoiluja kaikille!

Terkuin,
Nina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti